Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Siivousta

on 28.7.2013

Tänään oli siivousvuorossa lankakori. Tässä on nyt siivoiltu viime päivät uutta tulokasta ajatellen ja muutenkin vain. Lähinnä mies on siivonnut, mutta kyllähän minäkin jotain pientä voin tehdä vielä. Nyt on siis puikoilla poncho, joka etenee hyvää vauhtia. Lankoja on sen verran varastossa että teenkin seuraavaksi, tai tässä jossain välissä uudet kainuun lapaset, jämälangoista tietty. Jämälangoista on myös tulossa haave jota olen jo pitkään ajatellut tehtäväksi, eli isoäidin neliöistä virkattu torkkupeitto. Sekin on jo hyvässä vauhdissa, oisko noita neliöitä kymmenen kasassa. On mukava tehdä kun ei ole kiire 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 2 =