Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Edistystä…

on 22.8.2013

 

 

DSC_0349 DSC_0350

 

Noniin vihdoin kerkiän päivittelemään tänne. Viime kerrasta onkin muuttuneet asiat, toinen pikkupoika syntyi laskettuna päivänä ja nyt on tässä perheessä huisketta. 2 pientä poikaa. Noh jossain välissä olen kuitenkin kerennyt jotain neulomaankin. Kainuun kukkalapasista on toinen valmiina, kuten kuvasta näkyy ja toinen on jo hyvää vauhtia puikoilla. Näistä tulee kyllä todella nätit. Lankaa näyttää vielä jäävän joten teen varmaan vielä pipon johon teen yhden kukkakuvion ja miksei kaulaliinakin. Joka talvi pitää näköjään aina tehdä uusi setti talvea varten. Viime talvena tein sinisen setin ja nyt sitten tällaista. Parin viikon päästä on ristiäiset ja niissä on poitsulla päällä äidin neuloma ja virkkaama kastemekko joka oli myös isoveikan päällä aikoinaan. Laittelen siitä kuvia jossain vaiheessa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

52 − = 44