Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Valmiit sukat ja seuraavaksi aivan jotain muuta… nimittäin kuultotöitä

on 28.10.2013

DSC_0823

 

Noniin nyt ois kivat pikkusukat itelle valmiina Nostalgiasta. Näistä tuli ihan kivat. Yksi asia on tehty jo pukinkonttiinkin mutta en sitä tänne vielä laita, jos vaikka lukija sen huomaa. Laitan sitten joulun jälkeen 😉 (jos muistan 😀 )

Tosiaan nyt on neulottu aika paljon. JOtenki ei enää jaksa neuloa vaan nyt haluaa tehä jotain muuta. Projekteina siis olisivat postista saapuneet kuulotyöt. Tarkoitus olisi tehdä kolme pientä taulua, pari itella ja yksi äitille. Näitä olen oikeastaan halunnut tehdä jo pitkän aikaa, mutta nyt sain inspiksen tehä. Olen tehnyt ennenkin isompia tauluja tosin. Näistä tulee varmasti hienoja, sormet jo syyhyää päästä tekemään…..

DSC_0825 DSC_0826

Ensimmäisenä nuo suopursut, tulivat ekana postista:) Sitten sivussa virkkailen nyt kaikenlaista, hametta, säärystimiä ja ikuista projektia; isoäidinneliö peittoa jämistä.


2 Responses to “Valmiit sukat ja seuraavaksi aivan jotain muuta… nimittäin kuultotöitä”

  1. MariJ sanoo:

    Kiitos kommentista blogissani! 🙂 Tulin vastavierailulle kurkkaamaan, tämä onkin varsin uusi blogi ja uusi tuttavuus myös minulle. Pistin sinut seurantaani, sinulla on täällä niin kauniita töitä, että on mukava nähdä niitä jatkossakin. 🙂

  2. Miia sanoo:

    juu, vaikka blogi on uusi on blogeja ollut aikaisemminkin, ne vaan ovat kaatuneet…..nyt jos tämä pysyisi 🙂 Kiitos kauniista sanoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 5