Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Kuultotyö valmiina!

on 5.11.2013

DSC_0867Noniin, ensimmäinen kuultotyö kolmesta olisi nyt valmis. Tästä tuli oikein kiva. En muistanutkaan miten nopeasti näitä töitä saa valmiiksi 🙂 Nyt sitten odottelen että posti tuo kaksi muuta, jotka tulevat siis vasta jälkitoimituksessa perille.

Tein myös yhdet säärystimetkin 7veikasta, valkoisesta. Nämä ovat ne napilliset säärystimet, joista kerroinkin aikaisemmin. Napit tosiaan vielä puuttuvat kun omasta nappivarastosta ei löytynyt mieleisiä. Pitänee käydä äitin nappivarastoa tonkimassa jos sieltä löytyisi 😉

DSC_0869

 

Sitten alkavia projekteja. Olen jo pitkän aikaa sitten aloittanut isoäidinneliöpeiton tekemistä. 9kpl on neliöitä valmiina. Nyt aion tehdä sen projektin loppuun jotta saan virkata! virkkaaminen on ihanaa. Työ siis vasta alkutekijöissään. Tämä on kyllä ihana työ kun se vähentää tota loputonta lankavarastoa….

DSC_0868

 

Toinen iltapuhde on tehdä joulukranssi pienistä lankakeristä. Viime jouluna tein tällaisen….

???????????????????????????????

 

nyt aion tehdä toisen, kuitenkin ihan pyöreän. Käytän valkoista ja vihreää ainakin. Tuossa edellisessä on massapohja, mutta nyt ajattelin tekasta ihan rautalankapohjan, niin saisin vähän hennomman enkä noin paksua kuin edellä.

DSC_0871

 

Nyt sitten vain hommiin!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 1 =