Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Niittyvilla kuultotyö

on 20.11.2013

DSC_0965 DSC_0966

 

Nyt on toinen kuultotyö tehty! Näitä on kyllä ihanan nopea tehdä ja jälki on kaunista. Tämä niittyvilla menee siis äitille joululahjaksi. Tämän voi siis tässä paljastaa koska lahja on saajansa toivoma 🙂 Nyt olis sitten vielä kanervat itelle. Sitten pitäski hankkia kehykset näihin tauluihin. Saatanpa tehdä niin että tilaan netistä kehykset, sellaiset helpot itse laitettavat, pyöreät. Mutta seuraavaksi siis kanervan kimppuun.

Ja hei blogissani jo 400 kävijää, mukavaa 🙂 Isoäidinneliöpeittokin edistyy koko ajan, tässä sivussa. Se on sellainen työ jota voin tehdä vaikka lapsukaiset olisivat hereilläkin. Näitä pistelyitä teen kun isompi lapsukainen nukkuu 😀


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 64 = 71