Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Tilannepäivitys

on 13.1.2014

DSC_1452 DSC_1453 DSC_1454

 

Tosiaan tilannepäivitys. Innostuinkin tekemään puro batikista, jota löytyi lankakoristani yksi kerä tuolla samaisella dropsin kukkamallilla hihatinta. Tulin siihen tulokseen että liina tulee olemaan turha,  koska pienten lapsien perheessä……noniin, liinat on aika turhia. Tuosta tulee itseasiassa varmaan aika kiva. Ja noita kukkia tekee yllättävän nopsaan. Toinen säärystinkin on tuloillaan….

Eilen shoppasin alesta tupsukehikon ja pari huivilankaa. Noita röyhelöhuiveja löytyy vissiin jo 5 ainaki iteltä, mutta ei vielä tämän värisiä 😉 Tupsukehikon ostin vain siksi että se on ollut jo kauan mielessä, näppärähän tuo sitten on kun tarvii.

Näin siis täällä 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

68 − = 67