Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Pakkaspäivien tekeleitä

on 20.1.2014

DSC_1493 DSC_1509 DSC_1510 DSC_1512

 

Ulkona pakkanen paukkuu, on kyllä ihanaa kun viimein tuli talvi. Isommalle pojallekaan ei tarvii kuin lapio antaa käteen niin jo viskelee lunta innoissaan. Ja toista pientä nukuttaa hyvin pakkassäällä 😉 Nyt sain nuo säärystimet 7veikasta valmiiksi ja kokeilin niihin tupsukehikkoa jonka ostin ja oikein kivat tuli. Suunnitelmissa olisi joskus tehdä sellaiset jämäsäärystimet ja sitten jämätupsut niihin. Vois tulla aika kivat. Röyhelöhuivi edistyy myös, näitä on niin nopsa tehä että! Patistin mieheni ostamaan toisenkin ruskean kerän ja teen äidillenikin tällaisen ylläriksi ja iloksi. Puro batikista dropsin ohjeella valmistuu siis noita kukkia hihattimeen, niitäkin jo ihan mukava pino. Katotaan sitten kun tulee se aika että pitäs päätellä ja yhistellä…..saattaa kestää työn saaminen valmiiksi 😀


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

92 − 82 =