Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Ryhdistäytyminen…..

on 6.2.2014

DSC_1612 DSC_1613

 

Noniin, nyt jos alkas tehdä näin että, joka viikonloppu päivittäs tilanteet kahdesta ikuisuustyöstä. Jospa ne sitten ihan oikeasti etenisivät! Siksak ponchosta on toinen osa jo hyvällä alulla. En sitten kerennyt tehdä tätä täksi talveksi, mutta toisaalta pitäisinkö tätä päälläni kotona äitiysomalla ollessani….en, joten ei sen tarviikaan vielä valmistua täksi talveksi. ja sitten toinen on tuo isoäidinneliöpeitto, josta olen haaveillut jo pitkään. Noh, se on nyt todellakin ollut unholassa kauan mutta jos tosiaan keskittyisin näihin kahteen työhön nyt vähän aikaa ja aina päivittelisin että miten edistyy niin sitten pääsisi taas hyvälllä mielellä tekemään toisia töitä 😀 Niin ja sain tämän idean päivitellä jonkun ison projektin tilannetta http://heivatutkudelmat.blogspot.fi/ blogista 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 4 =