Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Projektipäivitys

on 16.2.2014

DSC_1621 DSC_1622

 

Noniin nyt ois sitten projektipäivityksen paikka. ja hei vitsi olen ylpeä itestäni, tuo ikuisuustyö, siksakponcho edistyy huimaa vauhtia. En oikeestaan tajuuu minkä takia se eka osa kesti niin kauan tehä, tuotahan syntyy helposti tässä telkkua katellessa samalla. Jospa se sitten tosiaan joskus valmistautuu. Isoäidinneliöpeitto ei ole edistynyt mihinkään, mutta ei sillä kiire olekaan. Sen sijaan ostin uusimman Dianan virkkausmaailman ja teen sieltä pitsiliinaa virkaten, novitan virkkauslangasta. Täytyy sanoa että ihana lehti, Olen aina etsinyt hyviä liinanvirkkausohjeita ja niitä tuntuu olevan niukasti, mutta nyt löyty, jes. Nyt saa virkata liinoja. Kiitos tästäkin löydöstä kuuluu heivatut kudelmat blogin kirjoittajalle.


2 Responses to “Projektipäivitys”

  1. Hiiri sanoo:

    Varsin hienoa virkettä!

    Mikä siinä muuten on, että projekteja pitää olla aina monta kesken?

    • Miia sanoo:

      juu, enpä tiedä miksi projekteja on aina kesken. Ehkä sitä näkee ihanan jutun ja haluu alkaa tekemään heti, kunnes tulee toinen ihana juttu ja sitäkin pitää heti vähän kokeilla….ja lopputuloksena on sitten monta aloitettua juttua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 − = 24