Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Mekkoja

on 23.3.2014

Jaahas olen näköjään ollut kirjoittamatta aika pitkän ajan. Noh on tähän kyllä ollut syykin. Reissussa on oltu ja silloin ei tule hirveästi tehtyä käsitöitä. Siksakponcho on edistynyt jonkin verran, mutta ei niin paljon että siitä kannattaisi kuvaa laittaa. Koska viimeiset pari viikkoa olen tehnyt mekkoja pikkutytölle joka syntyi juuri viime yönä ja tänä aamuna sain mekot valmiiksi!

DSC_1705 DSC_1706

 

Eli tein sitten Novitan miamista, jota itselläni on enemmän kuin tarvisin tällaiset mekot. Tässä kuvat mekkojen molemmilta puolilta. Ohje löytyy videon kanssa täältä https://www.youtube.com/watch?v=pYxhygCaiS8 . Isompaan mekkoon meni 85g lankaa ja pienempään 55g. Mekot oli nopeat tehdä ja uskon että saaja näistä tykkää 🙂 Nämähän voi sitten myöhemmin pukea nukeille vaatteiksi <3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 1 =