Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Virkattu liina

on 8.4.2014

DSC_1753

 

Tuli tuossa yhtäkkiä inspis virkata liina samaisesta Dianan virkkausmaailma lehdestä kuin aikaisemminkin ja tämä osui silmään. Täytyy sanoa että nätti tuli. Ja voi että olen edelleenkin innoissani kun saa virkata liinoja, ihan mahtava lehti tuo Dianan virkkausmaailma. Liinojahan voi tehdä aina lahjaksi, liinoja tarvitsee aina. Mutta tämä tulee kyllä omaan käyttöön.

Postista saapui odotettu ihanuus…..

DSC_1754

 

Ja huomenna nämä langat hyppäävät pyöröille ja alan tehdä sitä dropsin ohjeella tehtyä neulepaitaa pojalleni 1v kuvaa varten. Nyt jo nuo värit tuolla laatikossa houkuttelevat aivan hirveästi ja tiedän jo nyt että paidasta tulee juuri sellainen kun haluan. Tämä tulee sopimaan poikani tyyliin täydellisesti. Tulee olemaan aivan mahtava 1v kuva. Sitten elokuussa siis… 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

55 + = 56