Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Meant to be…

on 13.6.2014

Noniin nyt kävi sitten niin että heitin vahingossa roskiin yhden virkkuukoukun, pari valmista isoäidinneliötä, silmäneulan ja mustaa puuvillalankaa…..Jooh, tätä tämä väsyneen äidin mieli teettää. Tarkoitus oli siis vain heittää huonoa lankaa roskiin, mutta samassa kasassa taisi mennä nuo edellä mainitsematkin. No nyt sitten seurauksena on se, että isoäidinneliöpeitosta tulee tyynyliina 😀 En ala sitä jatkamaan, jotenkin siihen jo kyllästyinkin. Nyt sitten hankin jostain kangasta ja teen tyynyn.

Poikani 1v paita on kohta valmis, toista hihaa vaille valmis. Ties vaikka saisin jo ensi viikolla valmiiksi.

Seuraavaksi alan sitten tekemään novitan rose mohairista taikaboleroita. Niitä on parissa värissä ostettuna, siis lankoja, alesta joskus niin jos nyt tekis ne. Muistaakseni ne valmistuvat aika nopsaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

84 − 82 =