Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Neulottu ihanuus

on 25.6.2014

DSC_2173

Olemme tulleet pitkän tien päähän! Sain valmiiksi tämän 1v kuvaukseen menevän neulepaidan pojalleni. Tästä tuli kyllä tosi ihana, sopii niin pojalleni. Tuohon vielä farkut niin on hieno. Lankana drops muskat ja ohje löytyy dropsista.  On se vaan niin että kirjoneuleita on ihana tehdä ja sitten kun näkee että millaisia kuvioita valmistuu niin on itsestään ylpeä.

Kirjoitin viimeksi että alotan tekemään rose mohairista taikaboleroita. Taidan kuitenkin ennnen niitä olla kaukaa viisas ja alkaa tekemään lapasia ja sukkia tulevaa talvea ja syksyä varten. Aina kun kylmät kelit tulevat, tulee hirveä kiire tehdä sukkia ja lapasia . Nyt jos olisi järkevä. Ajattelin myös kokeilla tehdä näitä magic loop tekniikalla. Ei tarviis pyöritellä isoja sukkapuikkoja pienissä sukissa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

55 + = 62