Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Taas olisi jotain..

on 28.9.2014

DSC_0072

 

 

 

 

Noniin joulu jo ovella kolkuttaa….kuten kaikki tietää itse tehdyt lahjat on syytä tehdä ja aloittaa ajoissa, jos meinaa valmista saaha 😀 Tässä on eka joululahja. Tossut Novitan ohjeella ja 7veikasta. Saaja on erityisen kova villasukkien ystävä, joten ajattelin tehdä tossut vaihtelua tuomaan 😉

DSC_0074 DSC_0075

Pikku kukkasia olen virkkaillut enemmänkin. Näistä on tarkoitus tehdä korut, molemmista omat. Lankana dropsin muskat. Kolme kukkaa siis vierekkäin ja kaulanaruun roikkumaan. Seuraavaan projektiin liittyy nuo rosemohairit. Ajattelin tehdä taas yhen taikaboleron. harmaan olen joskus tehnyt, nyt ois tällasta väriä ja toistaki ois jo laatikossa valmiina, tiilenpunaista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

92 − 84 =