Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

KÄynti kirjastossa…

on 13.11.2014

DSC_0143

Eilinen käyntini kirjastossa tuotti nämä! Oli taasen aikaa selata käsityölehtiä kun pienokainen nukkui rattaissa ja esikoinen oli kerhossa. Idea jonka löysin oli pakko toteuttaa heti ja näitä muuten tulee lisää….. idea on IHana lehdestä, villahelmet. Tähän saa ihanasti käytettyä jämälankoja. Villahelmien välissä on 6kjs ja villahelmen olen tehnyt niin että isontanut koukulla olevan silmukan, langankierto ja se silmukan läpi ja taas langankierto ja takaisin isonnettuun silmukkaan. Tämän jälkeen olen venyttänyt kaikki silmukat samanpituisiksi. Koukulla nyt 3lankalenkkiä. Tämän olen toistanut 5 kertaa ja saanut aikaan helmen. Tässä nyt on Nallesta (vihreä), Novitan usvasta (harmaa) ja 7veljestä raidasta (värikäs) versiot. Raita langasta teen vielä säärystimet, on niin ihana lanka.

DSC_0144

Virkattu hame on jo melkein valmis. Haluan reunaan vielä tehdä reunavirkkauksen,jonkinlaisen. Tätä varten ostin Joki merkkistä lankaa, oli halpaa niin ostin. Tästäkin tulee itseasiassa ihan kiva. Alunperinhän piti tehdä reuna isoäidinneliöistä joita oli jo valmiina, mutta lopputulos olisi liian värikäs minun makuuni. Nyt siis teen reunat tähän hameeseen ja sitten säärystimet. Ja sitten niitä projekteja mistä jo viimeksi kirjoitinkin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =