Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

jämähame ja looppailua

on 8.12.2014

DSC_0203 DSC_0204

Näin on jämähameeni valmis. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. ja on muuten ihanan lämmin hame päällä kun on 7veikasta siis kokonaan tehty. Näin hillitympänä ilman isoäidinneliöitä alareunassa on paljon parempi. Sitten looppailin taas. Säärystimet ja esikoiselle lapaset. Vielä pitäisi tehdä pienemmätkin lapaset kuopukselle. Virkattua mattoa vessaan olen jo aloittanut ja kohta se onkin valmis, joten seuraavia kuvia ilmestyy sitten sen tiimoilta. Huopakorut joista puhuin eivät taida toteutua, säästän huovan johonkin muuhun tarkoitukseen. Olisi pitänyt tehdä helmet valkoisesta huovasta jotta lopputulos olisi näyttävä. Nyt kun tilasin harmaata huopaa ovat pallot vain epämääräisiä möhkäleitä.

Tänään pistän joulukortit postiin, niitäkin on itse väsätty joku tovi 🙂 Mukavaa joulunodotusta kaikille lukijoilleni!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 − 11 =