Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

Elämän kiireisintä aikaa…

on 24.1.2015

noniin nyt elämme siis sitä elämänvaihetta etttä itse käyn töissä ja lapsoset ovat hoidossa. Mikä tarkoittaa käsitöiden osalta pientä hiljaiseloa. Jotain pientä toki kerkiää tekemään mutta aika ja jaksaminen ei riitä isoihin hommiin. noh pienikin käsityö piristää paljon 🙂

kukka

Tällaiset sain tuossa taannoin tehtyä. Jämäkeriä käytetty hyväksi ja nätit koristeet tuli. Tämä on kiva idea. Tekeillä on myös valtavan iso noppa(leikkejä varten), vihreät säärystimet 7veikasta (alelanka, oli vaan 2e kerä) ja myös se matto on pian valmis. Pistän kuvia lisää tänä iltana vielä noista toisistakin töistä. eilen piti laittaa mutta nukahdin illalla lasten kanssa kun heitä nukutin ja niin jäi hommat tekemättä…. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 7