Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

pääsiäinen tulossa

on 22.3.2015

IMG_20150322_121428Katsopas kun on pitkä aika vierähtäny edellisestä päivityksestä.elämässä on nyt työkiireet ja lapset etusijalla.mutta jotain on tehtynäkin.viimeksi kertomani vihreät säärystimet valmistuivat ja hyvät tulivat.noppa on vielä kesken.sen voisikin oikeastaan tehdä kunhan saa nämä pääsiäisaskartelut pois käsistä.pupun neuloin ihan vaan kokeeksi.kun kaikki näitä facen neulontaryhmässä tekevät niin kyllä minäkin!yhdestä kappaleesta siis tehty.aika kiva tuli!IMG_20150322_121409ja tässsä onkin toinen projektini.ristipistoja pitkään aikaan.tulossa on siili narsisseineen.pikku taulun tästä teen.tämä on ihanaa hommaa..!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 5 = 2