Langoilla

Kahden pienen poikalapsen äiti tekee käsitöitä minkä kerkiää ja jaksaa ;)

kevättä rinnassa

on 4.5.2015

IMG_20150504_091954Pikku hiljaa alkaa kelit lämpenemään ja kaikki pieni näppärä tekeminen tulee ajankohtaiseksi. Tämä ohje oli uusimmassa askartelulehdessä ja päätin kokeilla.saunavihta miamin langoista. Noh tuli tästä ihan kelpo ja tämä on siis menossa äitini mökkisaunan seinää koristamaan.ja sainpahan tuhlattua johonkin noita lankoja taas. Sitten toinen jämistyö..

.IMG_20150504_092117Vappujämiä!vielä vähän kesken tosin.yks nipsu vielä tarvitaan.tää nipsuilu oli yllättävän kivaa.aattelin et näinköhän on hyvä lopputulos mut joo,tykkään.ehkä vielä ostan jotkut pikkukivet riippumaan korviksista. Mutta nämä siis vielä vähän kesken.samalla tässä neulon rosemohaire tunikaa joka etenee hitaasti mutta varmasti


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 2 =